Bashkimi i lumenjve pa ndryshuar ngjyrën, Rhone dhe Arve

Asgjë nuk është e çuditshme kur përmendet natyra, si krijuese e mrekullive të botës, aq më pak ajo e Zvicrës

Natyra është me të vërtetë e mahnitshme. Çuditë janë nga më të ndryshmet dhe më interesantet kur flitet për të.

Në fakt, asgjë nuk është e çuditshme kur përmendet natyra, si krijuese e mrekullive të botës, aq më pak ajo e Zvicrës.

Kësaj rradhe Albinfo.ch ka përzgjedhur dy lumenj që bashkohen dhe nuk e ndryshojnë asapak ngjyrën e tyre, edhe pse përzihen mes vete ata vazhdojnë ta sfidojnë njëra tjetrën, duke mos marrë një nuancë.

Pika e bashkimit mes tyre na duket si një luftë e vërtetë rivalësh.

/Albinfo.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *