Diplomon në moshën 82 vjeçe

Një grua 82-vjeçare nga Maryland arriti një ëndërr të gjatë, duke ecur nëpër skenë për të pranuar diplomën e saj bachelor.

Mae Beale, e cila kishte një karrierë të gjatë si infermiere praktike e licencuar, u kthye në shkollë në fund të të 70-tave për të ndjekur një diplomë në menaxhimin e biznesit nga Universiteti i Maryland Global Campus si një mjet për të ndihmuar në rritjen e biznesit të saj të planifikimit të ngjarjeve.

Beale tha se ajo ishte duke punuar si LPN në Departamentin e Shëndetësisë dhe Qendrat e Shërbimeve Njerëzore për Medicare dhe Medicaid kur u frymëzua të bënte planifikimin e ngjarjeve për karrierën e saj të re.

“Mbikëqyrësit e mi menduan se kisha diçka të veçantë”, tha ajo për WJLA-TV. “Kur punoja në Qendrat për Shërbimet e Medicare dhe Medicaid, organizova disa ngjarje të mëdha dhe të gjithëve u bënë përshtypje, kështu që fillova të koordinoja konferencat e tyre të informacionit të IT”.

/Ts.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *