DOKUMENTARI QË NA JEP NJË PAMJE MË TË QARTË NË JETËN E JOHN BELUSHIT

I mbledhur nga një koleksion i jashtëzakonshëm i intervistave të regjistruara me audio, “Belushi” rezulton të jetë shumë më tepër sesa thjesht një vështrim tjetër i një ylli që iu nënshtrua abuzimit të drogës, por më tepër një festim i talentit të John Belushi – dhe një epoke – siç kujtohet nga ata që e njihnin më mirë. R.J., shkruan CNN, transmeton Insajderi.

Meqenëse dokumentari mbështetet shumë te regjistrime audiosh dekada të vjetra, Cutler siguron disa pajisje për të ndihmuar në ilustrimin e filmit.

“Belushi” mbështetet në letrat e shkruara me dorë që Belushi i dërgoi gruas së tij Judy, duke zbuluar trazirat dhe dyshimet e tij të brendshme, të gjitha përfunduan me një mbidozë droge në vitin 1982 në moshën 33 vjeçare.

Dan Aykroyd, shoku dhe bashkëpunëtori i tij, kujton që i kishte thënë Belushit se ai po shkruante diçka për ta, një projekt që përfundimisht u bë “Ghostbusters”.

“Belushi” do të ketë premierën më 22 nëntor në Showtime.

/Insajderi.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *