Kjo është fotografia e parë që u postua në “Instagram”

Rrjeti social më i përdorur në botë, “Instagram”, u lansua më 6 tetor të vitit 2010.

Bashkëthemeluesit e aplikacionit, Kevin Systrom dhe Mike Krieger i kanë kushtuar një përkujdesje të veçantë zhvillimit të aplikacionit për ta bërë sa më suksesshëm dhe ia kanë dalë më së miri!

Mirëpo, jeni bërë ndonjëherë kuriozë të dini si ka nisur historia e Instagram?

Fotoja e parë e publikuar në “Instagram” është një ekran me figura të ndriçuara.

Kjo foto është publikuar më 16 korrik të vitit 2010 nga Kevin, si një test për aplikacionin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *