Kreshnike Iljazi Fashion

Kreshnike Iljazi (Fashion Dizajnere) Realizon Kolekcionin e radhes…Ekskluzivisht per artisten e mirenjohur Lori Kacka,

Kolekcioni Pranvere – Vere eshte shume i pelqyer nga vet Kengetarja por edhe nga Opinioni i gjere, Ndersa ne i urojme edhe shume Suksese ,Kreshnike Iljazi Fashion,Hana Textile si dhe artistes Lori Kacka,

Kolekcioni eshte realizuar nga:

Kreshnike Iljazi Fashion – Design

Atixhe Iseni – Kreatore

Hana Textile – Materiali

Sellma Kasumoviq – MakeUpArtist

Besnik Zejnullai – Photography

ES/Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *