Nga 23 shtatori kthehen në punë të gjitha grupet e liruara si pasojë e pandemisë

Qeveria në seanca e saj të katërt gjatë ditës së sotme ka vendosur që që nga 23 shtatori të kthehen në punë të gjitha grupet të cilat kanë qenë të liruar nga puna si pasojë e pandemisë, përfshi këtu personat me sëmundje kronike si dhe prindërit të cilët janë kujdesur për fëmijët  deri në moshën 10 vjeçe. Nga ky vendim janë përjashtuar personat me sëmundje kronike të cilët kanë vërtetim nga mjeku specialist.

/TS/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *