Performanca e Apple iPhone 12 Pro vs Samsung Galaxy S20

Informacionet e fundit tregojnë se Apple ka katër iPhone të rinj në proces për ngjarjen e saj të 13 tetorit e quajtur “Hi, Speed”, dhe një prej tyre ka shumë të ngjarë të bëhet shumë i popullarizuar.

Duhet theksuar se iPhone 12 Pro nuk do ta ketë vëmendjen kryesore të ngjarjes së Apple, por sigurisht që do të krijojë një ekuilibër të bukur midis madhësisë dhe veçorive.

Në përgjithësi, e njëjta gjë vlen edhe për Samsung Galaxy S20, i cili zakonisht nuk merr të njëjtën vëmendje si Galaxy S20 Plus dhe Galaxy S20 Ultra, por është telefoni më i përballueshëm i Samsung tani në shitje.

Çmimi

Apple iPhone 12 Pro: 999 dollarë – Galaxy S20: 999 dollarë.

Ndërkohë Galaxy S20 shitet zyrtarisht për 999 dollarë, por shpesh mund të gjendet shumë më lirë si pjesë e promovimeve të rregullta, iPhone 12 Pro i ri pritet gjithashtu të fillojë me një çmim prej 1000 dollarësh.

As iPhone 12 Pro dhe as Galaxy S20 nuk janë më të përballueshmit në përbërjet e tyre përkatëse: iPhone 12 Mini dhe Galaxy S20 FE janë më të përballueshëm, por kanë shumë dallime në performancat nga telefonat që u përmenden më lart.

Apple iPhone 12 Pro: 6,1 “OLED, 1170 x 2532 piksel

Galaxy S20: 6.2 “Dinamik AMOLED, 1440 x 3200 piksel, shpejtësia e rifreskimit 120Hz.

/Albinfo.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *