Seancë e re për të dënuarit me burg të përjetshëm në rastin e Kumanovës

Sot dhe nesër do të zhvillohet seancë e re për të dënuarit me burg të përjetshëm në rastin e Kumanovës. Pasi të denuarit kishin paraqitur ankesë për dënimet e tyre, Gjykata më e Lartë në shtet, sot do të diskutoj për këtë çështje, përmes një seance publike ku do të mund të marrin pjesë edhe mediumet. Gjykata Themelore e Shkupit gjithsej kishte shqiptuar 746 vjet burg pjesëtarët e grupit të Kumanovës.

Lajmi i plote ne Shenja

/SHENJA/Ts.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *