Shfuqizohet masa për mbajtjen e pajisjeve dimërore

Detyrimi ligjor përfundon nëse nuk merret një masë e jashtëzakonshme për zgjatjen e tij në varësi të kushteve atmosferike dhe mbajtjen e pajisjeve dimërore për makinat, përfundon sot.

Sipas ligjit të qarkullimit rrugor, pajisja dimërore në automjete është e detyrueshme në periudhën nga 15 nëntori i vitit paraprak deri më 15 mars të vitit aktual.

/Ts.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *