Tetovë: Doktori e zhvesh pacientin për ta kontrolluar dhe ikën se i ka mbaruar orari i punës

Kliko Foton ose Butonin E kaltërt për të parë lajmin e plotë:

Vizitoni Faqen Officiale www.EuropaSot.com per te pare lajmet e fundit dhe te plota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *