Vazhdohen masat kufizuese në Maqedoni

Qeveria e Maqedonisë së Veriut morri vendim që t’i pranojë rekomandimet e Shtabit të Krizës për vazhdimin e masave kufizuese deri më 27 prill.

Sipas vendimi, deri më 27 prill do të ketë orë policore nga ora 20:00 deri në ora 5:00 të mëngjesit, ndërsa restorantet dhe kafenetë do të mbeten të mbyllura.

Për propozimet tjera që gjithashtu u dorëzuan nga Shtabi i Krizës për masat pas 27 prillit, do të shqyrtohet dhe vendoset në mënyrë shtesë para 27 prillit.

/Ts.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *