Vidhet 20 mijë euro nga bankomati i ‘TTK Bankës’ në Tetovë

Policia e Tetovës është vënë në ndjekje të vjedhësve të 1milion e 3qind mi denarëve të cilët u vodhën sot në dhunshëm nga bankomati i TTK Bankës në Tetovë në rrugën “Boris Kidriç” pas mbarimit të orës policore.

Rreth orës 5:00 të mëngjesit dhunshëm është hapur bankomati dhe janë marë katër arka me para. Ekspertizë në vendin e ngjarjes ka bërë policia e Tetovës.

TTK banka SHA Shkup ka njoftuar opinionin se më 15. Mars 2021, pas mbarimit të orës policore dhe jashtë orarit të punës janë nga bankomati i vendosur në ekspoziturën ARM në Tetovë janë marë mjete finansiare në vlerë prej 1.3 milion denarë, njoftojnë nga TTK-Banka.

Ts.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *