Komuna e Strugës ndriçon shtratin e Drinit të Zi

Komuna e Strugës çdo ditë po zbukurohet dhe gjithë kjo falë punës dhe përkushtimit të kryetarit Ramis Merko dhe stafit të tij. Mbrëmë shtrati i lumit Drini i Zi kishte këtë pamje të bukur.

“Struga mbrëmë dukeshte kështu… Kjo falë realizimi të projektit për ndriçimin e shtratit të lumit Drini i Zi”, shkruhet në faqen e Komunës së Strugës në ‘Facebook’.

Duke i përmbushur të gjitha kushtet arhitektonike, ndriçimi i shtratit të lumit, u realizua konform rregullores për teknika normative dhe të gjitha standardeve bashkëkohore. Projekti përfshin instalimin e armaturave të përbera nga inoksi i cili është rrezistent ndaj korozionit.

Gjatësia e shtratit është 900 m., kurse armatura e ndriçimit u vendos në të dy anët e shtratit me gjatësi prej 1800 m.

/Ts.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *