Rikthehet ora policore, do të zgjasë deri më 12 maj

Pas ndërprerjes së mbrëmjes që lamë pas, sot në Maqedoninë e Veriut sërish do të vlejë ndalesa e lëvizjes – ora policore.

Sonte, ora policore do të fillojë në ora 21:00 dhe do të mbarojë në ora 05:00 të ditës së nesërme.

Në këtë kohëzgjatje, ndalesa e lëvizjes do të vlejë deri në festën fetare, Bajramit të Ramazanit.

Sipas vendimit të Qeverisë, ndalesë të lëvizjes nuk do të ketë në mbrëmjen mes datave 12 dhe 13 maj.

/Ts.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *