Ushqimet që ju ndihmojnë për të qenë në formë

Për ta mbajtur larg gripin dhe të rrisni imunitetin mund të ju ndihmoj edhe ushqimi i duhur.

Është e nevojshme që të ushqeheni në mënyrë të ekuilibruar, andaj duhet të zgjidhni ushqimet që luftojnë gripet dhe janë antioksiduese.

Disa prej këtyre ushqimeve janë:

Drithërat.

Agrumet dhe kivi.

Bananja.

Arrat.

Perimet jeshile.

Hudhrat.

Peshku dhe frutat e detit.

Çokollata.

Limoni.

/IndeksOnline/Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *