Aksident i rëndë në Çajlë të Gostivarit një i vdekur, tre të lënduar

 (27 -dhjetor) rreth orës 20, në rugën rajonale Gostivar -Çegran më sakt në fshatin Forinë, ka ndodhë aksident trafiku mes dy veturave: Vetura ,,Shkoda Felicia” me targa të Gostivarit të cilën e ka drejtuar 57-vjeçari L.H. nga fshati Raven, në të cilën si pasagjer kanë qenë edhe tre persona të gjinisë femrore dhe vetura ,,BMW” me targa të Austrisë të cilën e ka drejtuar 18- vjeçari I.M nga Çegrani i Gostivarit. Në këtë aksidet shoferi L.H. ka pësuar lëndime të rënda trupore të cilave shpejt është nënshtruar dhe ka ndëruar jetë, nderda tre personat tjerë nga e njëjta veturë, kanë marrë lëndime trupore. Në vendin e ngjarjes inspektim janë duke kryer Prokurori Publik dhe ekipi nga SPB Gostvar, kurse vozitësi i veturës ,,BMW” është siguruar për procedurë të mëtejme.

Ts Es

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *