Fati tragjik i shqiptarëve të Prilepit (VIDEO)

Gazetari investigativ nga Shqipëria, Marin Mema me emisionin Gjurmë Shqiptare kësaj rradhe ka publikuar dokumentarin rreth qytetit të Prilepit në Maqedoninë e Veriut.

Si u zhdukën shqiptarët e Prilepit? Masakrat, urrejtja, asimilimi, largimi… Si u kthye qyteti shqiptar, në një qytet i antishqiptarëve?, përgjigjet e këtyre pyjetjeve i gjeni në reportazhin e emituar në Top Channel.

Në fund të këtij reportazhi janë xhiruar momente se si forcat policore në qytetin e Prilepit ndalojnë, pengojnë dhe ndjekin ekipin televiziv të gazetarit Mema nga Shqipëria duke i bërë atij kontrolle të imëta.

Ts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *