Mbyllen edhe klubet e fitnesit dhe bastoret

Në vendimin e sotëm të Qeverisë, parashihet edhe mbyllje e klubeve të fitnesit, bastoreve dhe me këtë, edhe ndërprerje e aktiviteteve për trajnim dhe konferenca.

Nga 6 prilli deri më 20 prill, do të mbyllen klubet e fitnesit dhe ndalohen konferenca dhe mbajtja e trajnimeve, ndërkaq nga 7 prilli deri më 20 prill, mbyllen bastoret.

/Ts.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *