Nëntori i dytë (1982) Filmi i Plotë

Kliko Foton ose Butonin E kaltërt për të parë lajmin e plotë:

Filmi trajton një nga ngjarjet më të rëndësishme të historisë së popullit shqiptar – shpalljen e pavarësisë së kombit Shqiptar. 

Vizitoni Faqen Officiale www.EuropaSot.com per te pare lajmet e fundit dhe te plota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *