Rrahje brutale në “Albi Mall” sigurimi bën për spital një person

Kliko Foton ose Butonin e kaltërt për të parë lajmin e plotë:

Vizitoni Faqen Officiale www.EuropaSot.com per te pare lajmet e fundit dhe te plota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *