Ushqimet që forcojnë imunitetin, ato që na duhem më shumë momentalisht

Në periudhën më delikate kur të gjithë po bëjnë të pamundurën për të forcuar imunitetin, janë treguar disa nga ushqimet më të mira.

Në këto ushqime bënë pjesë edhe çaji jeshil që ndikon në imunitet më të fortë.

Po ashtu në këtë listë hyjnë edhe lakrat e të gjitha llojeve të cilat kanë përbërës që stimulojnë forcimin e imunitetit.

Mjaftë e dobishme është edhe e verdha e vezëve, e cila shërben si antioksidues dhe ndihmon sistemin imunitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *