Grubi për Hajredinin: E ulët, si kanë hije moshës së tij

Edhe zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive, Artan Grubi në deklaratë për “Sloboden peçat” ka hedhur kategorikisht si të pavërteta, dhe i ka cilësuar si shpifje të ulëta akuzat se kryeministri Zoran Zav i ka dhënë material të pabotuar nga “bombat” (biseda të përgjuara) me qëllim të tij të jetë “i fuqishëm” në BDI, përcjell Tetovasot.
– Shpifje te ulëta qe nuk i kane hije moshës së tij, por besoj që janë pikërisht pasojë e moshës. Lehtësia e thënies së gënjeshtrave dhe shpërndarjes së tyre në media është për çdo keqardhje – deklaroi Grubi për “Sloboden peçat”.

(Tetovasot)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *