NXIRRET ME VINÇ NGA BANESA I SËMURI OBEZ ME KORONAVIRUS NË LONDËR

Një gjë aspak e zakonshme do të përshkruhej kjo që do të shihni! Zjarrfikësit në Londër përdorën një vinç për të nxjerrë nga banesa e tij një pacient obez, i cili dyshohet se ishte i prekur nga koronavirusi vdekjeprurës.

Punonjësit e zjarrfikëses të veshur me maska mbrojtëse me filtër u fotografuan ndërsa nxirrnin pacientin obez nga kati i dytë ku banonte për t’ia “dorëzuar” më pas mjekëve që do i vinin në ndihmë, transmeton “Daily Mail”.

Operacioni i pazakontë për t’i ardhur në ndihmë pacientit zgjati për disa orë dhe për këtë arsye një pjesë e rrugës Uxbridge në kryeqytetin anglez u bllokua.

/Insajderi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *